top of page

OPETUSPAKETIT

Mikä on sinun intohimosi? Mitä haluat tehdä omassa elämässäsi tai arjessasi kevyemmin, kestävämmin ja taitavammin? Valitse alla olevista kokonaisuuksista mieluinen tai yhdistele useita teemoja. Voit myös esittää meille toiveitasi. Opetuspaketista voidaan sopia ensimmäisen oppitunnin yhteydessä.

5 oppitunnin kokonaisuus

275€

10 oppitunnin kokonaisuus

530€

Laura ja JAnna-Mari_edited.jpg

NISKAN JA SELÄN HYVINVOINTI

Niska-hartiaseudun haasteet ja selkävaivat ovat kartoitusten mukaan yleisimmät Alexander-tekniikan oppitunneille hakeutumisen syyt. Näiden ongelmien pitkäkestoisesta lievittymisestä Alexander-tekniikan opetuksen myötä on vahvaa tutkimusnäyttöä. Tämä opetuskokonaisuus soveltuu sekä ennaltaehkäisyyn että kivun kanssa elävälle.

Katri-MAri ja Ninni viulu_1_edited.jpg

TIETOINEN LÄSNÄOLO

Tietoisena olemisen taitoa sovelletaan Alexander-tekniikassa sekä ympärillä olevan todellisuuden tarkasteluun että itsen toimintaa ohjaavan valitsemisen terävöittämiseen. Tämä opetuspaketti soveltuu erinomaisesti tietoisen läsnäolon ja meditaation harjoittamisen tueksi.

Katri-MAri ja Ninni viulu_6_edited.png

ESIINTYJÄT JA MUUSIKOT

Esiintyvät taiteilijat ovat usein erittäin riippuvaisia sekä kehon että mielen saumattomasta toimivuudesta. Olipa instrumenttisi soitin tai oma keho, tämän opetuspaketin anti pureutuu kysymyksiisi toimivuudesta, tekniikasta, valmistautumisesta tai palautumisesta. Esiintymisjännityksen kanssa toimeen tuleminen on halutessasi osa tätä kokonaisuutta.

Soile ja Valtteri laulu_1.jpg

ÄÄNENKÄYTTÖ, HENGITYS

Toimivan äänen pohjana on kokonaisvaltainen kehon hallinta. Tämän opetuspaketin antia ovat äänentuottoon ja hengityksen anatomiaan pureutuvat tiedot ja taidot. Hyödyt erityisesti, jos sinulla on haasteita äänentuoton kanssa tai etsit apua esimerkiksi änkytykseen. Soveltuu myös puhetyöläisille ja laulajille.

Soile ja Taru_20_edited.jpg

KÄVELEN, JUOKSEN, LIIKUN

Dynaaminen pystyasento, kävelyn ja juoksemisen kysymykset, sekä liikuntaan liittyvät haasteet ovat tämän opetuskokonaisuuden keskiössä.Tavoitteena on, että kokonaisuutesi on tasapainossa minkä tahansa urheilulajin tai fyysisen harrastuksen parissa, että voisit nauttia entistä enemmän siitä, mikä sinulle on tärkeää.

Katri- MAri ja Mikko_18.jpg

TYÖSSÄ JAKSAMINEN

Teetpä työtäsi istuen, seisten tai asiakkaiden puoleen kumartuen, voit hyötyä siitä, että toimintasi on tasapainoista ja tietoista. Tietokoneet, puhelimet ja älylaitteet ovat useille meistä jokapäiväisiä työvälineitä. Niiden käyttö, työn ergonomia ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy ovat tämän opetuspaketin sisältöä.

LAura ja Saru-Miia_2_edited.jpg

RAUHALLINEN HERMOSTO

Mitä hektisemmäksi maailma ympärillämme muuttuu, sen olennaisempaa on, että kykymme kohdata emotionaalista ja fyysistä kuormitusta on kunnossa. Rauhallisen hermoston avulla säätelemme stressin sietoa ja resilienssiä. Tämän opetuskokonaisuuden tavoitteena on oppia olemaan luottavainen ja rauhallinen.

Laura ja Jussi_13_edited.jpg

RATSASTAJILLE

Ratsastajan tavoitteena on sujuva yhteistyö hevosen kanssa. Kun ratsastaja tulee tietoisemmaksi omasta kehonkäytöstään ja reaktiomalleistaan, yhteistyö hevosen kanssa usein paranee. Tämän opetuspaketin sisältöön kuuluu muun muassa satulatyöskentelyä.

bottom of page